De Firma Cantus 27mei18

Op zondag 27 mei 2017 om 15.30 uur geeft De Firma Cantus een  concert in de kapel van Hoog Soeren. 

Zij brengen een  programma met als titel “Tijd van Leven”.

Kaarten kosten € 7,50 en zijn te reserveren via deze link

of aan de zaal. De kapel is vanaf 15.00 uur geopend. Betaling uitsluitend contant. In de pauze en na afloop is er gelegenheid tot ‘meet and greet’ met de artiesten en met elkaar. Een hapje en drankje zijn aanwezig. 

De Firma Cantus is een vocaal ensemble dat zich zowel beweegt op het gebied van de klassieke vocale muziekliteratuur als op het gebied van de close harmony. De groep probeert hiermee het beste uit beide werelden naar boven te halen en dit aan een breed publiek te presenteren.

Het koor bestaat uit 10 zangers en zangeressen, en we zullen enkele stukken met alleen de dames en alleen de heren zingen. We nemen de luisteraars mee langs de verschillende levensfasen van jong tot oud aan de hand van wiegeliedjes, liefdesliedjes, gevoelige chansons en swingende popnummers. De muziek is van componisten zoals Brahms, George Gershwin, Lennon & McCartney (The Beatles), Billy Joel, Alan Parsons, Wim Sonneveld en Jim Croce. We zingen met en zonder pianobegeleiding.  Kortom, een gevarieerd programma waarmee we het publiek hopen te vermaken!