Jubileumconcert Chr. Gem. Zangvereniging “Hoog Soeren” 26 nov17

Chr. Gem. Zangvereniging “Hoog Soeren”
Harpiste Regina Ederveen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zondag 26 november 2017 om 15.30 uur geeft  de Christelijk Gemengde Zangvereniging “Hoog Soeren” haar jubileumconcert in de kapel van Hoog Soeren.
Aan dit concert wordt meegewerkt door harpiste Regina Ederveen.

Kaarten kosten € 7,50 en zijn te reserveren via deze link. 

De kapel is vanaf 15.00 uur geopend. Betaling graag contant. In de pauze en na afloop is er gelegenheid tot ‘meet and greet’ met de artiesten en met elkaar. Een hapje en drankje zijn aanwezig.

De Chr. Gem. Zangvereniging “Hoog Soeren” bestaat dit jaar 80 jaar en viert dat met een jubileumconcert. Zij werd opgericht in 1937 met als naam: “Zing den Heer”. De zangvereniging heeft haar wortels in Hoog Soeren en bestaat momenteel uit 20 leden die deels uit Hoog Soeren komen en deels uit Apeldoorn. Het koor heeft een gevarieerd repertoire. In het concert op 26 november laten zij klassiek/religieuze muziek klinken, als ‘Guide Me’ en ‘Be thou my vision’. Een voor het koor bewerkt ‘Onze Vader’ en het Russisch Orthodoxe ‘Tebe Poem’ staan ook op het programma. Maar naast religieus werk, wordt ook wereldlijk repertoire ten gehore gebracht, waaronder bekende meezingers, die bewerkt zijn voor vierstemmig koor.

Regina Ederveen is een gepassioneerd harpiste, die met plezier en met expressie op muzikale en virtuoze wijze haar gouden harp en haar Keltische harp bespeelt. Regina is afgestudeerd met hoge onderscheiding aan het conservatorium. Ze speelt als soliste of met ensemble, mooi klassiek of in sfeervolle Keltische of populaire stijl!

Hét podium voor muzikale variëteit