Marije & friends 24jun18

 

Op zondag 24 juni 2018 om 15.30 uur verzorgt “Kapelconcerten Hoog Soeren” een bijzonder concert. Marije & friends geven een concert met ballads en popsongs en de opbrengst gaat naar haar project met Up With People. 

Kaarten kosten € 7,50 en zijn te reserveren via deze link

of aan de zaal. De kapel is vanaf 15.00 uur geopend. Betaling uitsluitend contant. In de pauze en na afloop is er gelegenheid tot ‘meet and greet’ met de artiesten en met elkaar. Een drankje is aanwezig. Marije zorgt voor lekkere taarthapjes, die ook voor het goede doel te koop worden aangeboden.

Marije Verschoor, Noa Nieuwenkamp, Josje Volkers, Tim Sturre en Daniël Ogink zingen en spelen samen, begeleid op gitaar, piano en slagwerk. Op het programma staan ballads en popsongs. De opbrengst van dit concert is bestemd voor de reis van Marije met Up With People. https://upwithpeople.org/

Wat is Up with People
Up with people is een internationale non-profit organisatie. Het doel van de organisatie is om wederzijds begrip te genereren door middel van muziek en vrijwilligerswerk. Hierbij worden jongeren gestimuleerd om ook in hun eigen omgeving een positieve verandering te bewerkstelligen. Up with People doet dit door middel van een tussenjaar programma. Voor 6 maanden reizen de internationale jongeren over de wereld. Elke week zijn zij op een andere plek waar zij bij gastgezinnen wonen, meer dan 1000 uur aan vrijwilligerswerk realiseren en de week afsluiten met een muzikaal spektakel: hun professionele show ‘The journey’.

Hét podium voor muzikale variëteit