NJO Muziekzomer: Etcaetera kwintet 15aug18

Op woensdag 15 augustus 2018 om 20.00 uur geeft het EtCaetera kwintet een concert in het kader van de NJO Muziekzomer. 

Na het succes van het concert vorig jaar in de kapel van Hoog Soeren komt de NJO Muziekzomer ook dit jaar weer naar onze kapel.

Kaartverkoop via NJO muziekzomer, kaartverkoop is gestart op 15 juni 2018.

Allerhande Klanken
Etcætera Kwintet

Léolün Planchon-Leblanc – klarinet
Apolline Degoutte – fluit
Enrique Alonso Cordovilla – fagot
Mélanie Alliot – hobo
Pierre-Aurélien Faller-Galerneau – hoorn

Het EtCætera Kwintet werd opgericht door vijf gepassioneerde studenten met verschillende achtergronden van het Koninklijk Conservatorium in Brussel. De diversiteit van de musici weerklinkt ook in hun muziek. Niet alleen spelen ze graag bewerkingen van klassiekers (zoals de Ouverture uit Mozarts Die Zauberflöte), maar ook verrassen zij het publiek met hun unieke interpretatie van minder bekende werken, zoals Rengaines van Souris.

Het kwintet speelt op drie bijzondere locaties, waaronder de pittoreske Kapel in Hoog Soeren, en stelt voor elke locatie een verfrissend programma samen.

Programma:
Wolfgang Amadeus Mozart – Die Zauberflöte (Ouverture)
George Onslow – Blaaskwintet in F
André Souris – Rengaines
György Ligeti – Zes Bagatellen
Jacques Ibert – Trois pièces brèves
Johann Sebastian Bach – Passacaglia

wo. 15 aug. – Kapel Hoog Soeren / 20:00 uur / € 16,50 / jongeren t/m 30 jaar € 11

NJO Muziekzomer


De NJO Muziekzomer presenteert het EtCætera Kwintet! De NJO Muziekzomer is een jaarlijks terugkerend Gelders zomerfestival. De organisatie is in handen van het Nationaal Jeugd Orkest, een organisatie die zich richt op de ontwikkeling van jong toptalent. Aanstormende muziekprofessionals spelen dan ook de hoofdrol in de meer dan 60 concerten die de NJO Muziekzomer telt. Het muzikale aanbod van dit festival bevat voor ieder wat wils, met orkesten, opera, kamermuziek, kindervoorstellingen, fiets-, wandel- en ontdekkingstochten en programma’s met dans, theater en film. Bovendien worden de concerten gegeven op de vele bijzondere locaties die de provincie Gelderland rijk is, van industrieel erfgoed tot speelplekken in de vrije natuur. Een festival om jaarlijks naar uit te kijken!

www.muziekzomer.nl en www.njo.nl

Hét podium voor muzikale variëteit