Triple Tonic 26 nov 2023

Op zondag 26 november 2023 ontvangen wij Triple Tonic in de kapel van Hoog Soeren. Het middagconcert begint om 15.30 uur en de plaatsen kosten € 10,00 per persoon.
Reserveren kan via deze link.
Betalen graag contant aan de zaal. In de pauze en na afloop is er een “meet en greet” mogelijk met elkaar en de artiesten onder het genot van een drankje en een hapje. 

Triple Tonic bestaat uit 3 dames, die elkaar hebben leren kennen bij muziektheater Apeldoorn. De dames hebben hun voetsporen al verdiend in de muziekwereld, en in 2020 hebben ze hun krachten gebundeld en gaan ze samen op muzikaal avontuur als Triple Tonic. 
Triple Tonic staat voor 3 basistonen oftewel Tonic(a). Vooral niet te verwarren met de Gin Tonic.

Het repertoire van Triple Tonic bestaat uit drie stemmige covers van bekende popsongs en solistische stukken (een aantal zelfs zelf geschreven door Triple Tonica zangeres Daniëlla). 
Daniëlla zorgt voor de zang en instrumentale begeleiding, ze wisselt moeiteloos de gitaar, piano en ukelele met elkaar af. Daarbij komt haar mooie, heldere stem goed tot uiting.
Patricia zorgt met haar enorme vocale capaciteiten en bereik voor diepte en warmte in de groep.
….en Paula’s heldere, krachtige sopraan en ondersteuning op de gitaar completeert het geheel.

De combinatie van de 3 stemmen zorgt voor een mooie klank waar u de hele middag van kan genieten.

Kortom, heeft u zin in een mooie, muzikale middag….Ga met ons mee en geniet van een divers repertoire van bekende covers gestoken in een Triple Tonic jasje.