Gelders Saxkwartet 13 mrt 22

Op zondag 13 maart 2022 om 15.30 uur geeft het Gelders Saxkwartet een concert in de kapel van Hoog Soeren. 

Kaarten kosten € 7,50 en zijn te reserveren via  deze link.

De kapel is vanaf 15.00 uur geopend. Betaling graag contant. In de pauze en na afloop is er gelegenheid tot ‘meet and greet’ met de artiesten en met elkaar. Een hapje en drankje zijn aanwezig. Consumptiebonnen te koop bij de ingang. 

Het Gelders Saxkwartet

Uit de muzikale bodem van Gelderland (en ook een beetje Brabant) ontstond in 2016 Het Gelders Saxkwartet. De saxofoon is vooral bekend uit het jazzrepertoire. De leden van dit kwartet willen het publiek laten horen hoe divers de mogelijkheden van de saxofoon eigenlijk zijn. Van Bach tot Bachianas Brasileiras, van Cosi Fan Tutte tot de West Side Story. Mensen zullen verrast worden door dit veelzijdige instrument en haar zeer vaardige bespelers. Op dit moment spelen de saxofonisten tevens bij het Fanfareorkest Eendracht uit Eerbeek, het Gelders Fanfare Orkest en de Heineken Fanfare uit ’s-Hertogenbosch.

Op zondag 13 maart zal het Gelders Saxkwartet optreden met de saxofonisten Henk Wensink (sopraan saxofoon), Alette Burghout (alt saxofoon), Bianca Kuijpers (tenor saxofoon) en Suzan Lutke (bariton saxofoon).

Hét podium voor muzikale variëteit