Vocal Group Goed Gebekt 17 september 2023

Op zondag 17 september 2023 ontvangen wij ‘Goed Gebekt’ in de kapel van Hoog Soeren. Het middagconcert begint om 15.30 uur en de plaatsen kosten € 10,00 per persoon.

Betalen graag contant aan de zaal. In de pauze en na afloop is er een “meet en greet” mogelijk met elkaar en de artiesten onder het genot van een drankje en een hapje. 

Reserveren kan via deze link, betalen doet u pas aan de zaal!

Vocal Group Goed Gebekt bestaat uit vijftien enthousiaste zangeressen uit de omgeving van Amersfoort. Goed Gebekt is opgericht in 2009 en staat sinds 2022 onder leiding van Rolinde Zieverink.

De zangeressen delen sinds hun oprichting niet alleen een grote liefde voor het zingen, maar ook voor chocola én lief & leed. De vriendschap die is ontstaan is duidelijk zichtbaar in de intieme sfeer die zij op het podium laten zien.

Tijdens de repetities krijgt niet alleen de klankkleur de volle aandacht, maar zijn tekstbeleving en expressie minstens zo belangrijk. Samen met de choreografie wordt een optreden daardoor als energiek en verrassend ervaren! 

Het repertoire van Goed Gebekt bestaat uit verschillende stijlen binnen de lichte muziek. Meerstemmige nummers met pianobegeleiding of a capella. De combinatie van swingende popsongs en mooie ballads zal er voor zorgen dat u een met een lach en een traan zal genieten.

Goed Gebekt is regelmatig te zien. Zij gaan graag de samenwerking aan met andere koren en laten zich daarnaast horen bij festivals.

Hét podium voor muzikale variëteit